• 1
  • 2
  • 3
eric
eric

Ik ben Eric Dekkers en heet u welkom bij Meubelstoffeerderij Dekkers, de specialist in stofferen en herstofferen van al uw zitmeubelen. Al sinds 1950 een familiebedrijf overgegaan van vader op zoon, waarvan ik sinds 1993 het bedrijf run. Mijn opgebouwde ervaring, specialisme en het streven naar perfectie dragen er toe bij dat ik kwalitatief hoogstaand werk aflever, voor zowel modern als klassiek ambachtswerk met losse veren en natuurlijke vulmaterialen.

Ik besteed de grootste aandacht aan uw meubelstuk om het weer tot in het kleinste detail te vernieuwen en te laten sprankelen. Laat u inspireren door mijn manier van werken, dan ben ik ervan overtuigd dat u verrast zult zijn van het resultaat.

Meubelstoffeerderij Dekkers

Past een bankstel niet meer in het interieur? Dank het niet af, maar kies voor nieuwe bekleding. Om banken en stoelen professioneel te laten stofferen, gaat u naar Meubelstoffeerderij Dekkers uit Vught. Het familiebedrijf neemt alle soorten zitmeubelen onder handen. Ook een kapotte vering repareren wij graag voor u.

Mijn Werk

In de afgelopen 20 jaar heb ik een divers klantenbestand opgebouwd. Ik heb als stoffeerder onder andere gewerkt voor horecagelegenheden, bedrijven, bejaardentehuizen en vele particulieren. Dus wat voor verzoek u ook heeft op het gebied van bekleding en stoffering: bij Meubelstoffeerderij Dekkers ga ik ermee aan de slag en streef ik bij elke opdracht naar perfectie.

Meubelstoffeerderij Dekkers

Reparatie of Herstoffering Van Stoelen, Banken, Kussens en Meer..


Herstoffering
Meubelstoffering
Meubel restauratie
Meubel reparatie
Speciale projecten

Contact Informatie

Nieuwe Heikantstraat 34 - 5263 AE Vught
073-6563625 | 06-31052879
ericdekkers1@hotmail.com
Ma t/m Vr : 10:00 - 18:00u
KvK: 16070939

© 2024 Meubelstoffeerderij Dekkers ; alle rechten voorbehouden - website door : MKBIA